Dunai Gyöngy Yachtkikötő logó

A Duna jobb partján az 1568 fkm szelvényben Magyarország közepén található Kisapostag, Dunaújváros közvetlen szomszédságában.Térségünkben úttörő szerepet vállalva igyekszünk széleskörű kikötői szolgáltatások mellett kulináris és kulturális élményeket is nyújtani.
A kikötői öböl vízmélysége, még a várható legalacsonyabb vízszint esetén is, mintegy 1,5 méter mély. A 86 hajóhellyel rendelkező kikötő átlag 5-12 méteres hajók hosszú távú tárolására alkalmas.

Szolgáltatások

Minden tárolási díj egy összegben, előre fizetendő! A Szolgáltatások esetén a bérlő az igénybevételtől számított 24 órán belül köteles megfizetni annak díját. Amennyiben a megadott határidőig nem kerül rendezésre a kiszabott díj, abban az esetben a hajó zárolásra kerül, illetve a hajó vízre tételére vagy kihajózásra nincs lehetőség!  A tárolási időszakok meghosszabbítása esetén, a ki nem fizetett utánfutó vagy hajó tárolása után napi díj kerül felszámításra. A 9 méterig megjelölt szolgáltatásoknál nagyobb hajók esetében egyedi árajánlat szükséges. Az árak magyar forintban értendők, és tartalmazzák a 27 %-os Áfát. A kikötő üzemeltetője az árváltozás jogát fenntartja!

Hajózáshoz

Galéria